Buffetten
* TWINS BUFFET 1 € 20,50 pp
• Ambachtelijke uiensoep (warm)
• Yakkatori saté 2 pp (warm)
• Rundvleessalade met paté en noten
• Serranoham met Galiameloen en fetablokjes
• Verse gerookte zalm met kappertjes en uitjes
• Garnaaltjes met een zelfgemaakte cocktailsaus
• Salade Niçoise met gegrilde tonijn, olijven, cherise tomaat, rode ui enz.
• Kloosterbrood met roomkaas, tomatenjam en ruculasla
• Stokbrood met room/kruidenboter
* TWINS BUFFET 2 € 25,50 pp
• Heldere bouillonsoep (warm)
• Gekruide kipkluifjes (warm)
• Yakkatori sate 2 pp (warm)
• Risottorijst met vers Parmezaanse kaas (warm)
• 4 Koude vissoorten geserveerd in een Sint Jakobsschelp met cocktailsaus
• Tweelingenbroodje met ham, kaas, katenspek , verse kruiden met honing mosterdsaus
• Pastasalade met gerookte kip en pesto
• Gemengde rauwkostsalade met kruidendressing
• Kloosterbrood met roomkaas, tomatenjam en ruculasla
• Verse fruitsalade
• Stokbrood met room/kruidenboter
* TWINS BUFFET 3 € 28,50 pp
• Soep van verhoogde pomodori met basilicum (warm)
• Scampi's gemarineerd met citroen en knoflook (warm)
• Tomatenrisotto (warm)
• Tortilla wraps gevuld met salami en mozzarella (warm)
• Surimi met huisgemaakte cocktailsaus
• Vitello tonnato; zachtgegaarde kalfsfilet met een crème van tonijn
• Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en basilicumpesto
• Geroosterde Roseval aardappelen met gerookte zalm
• Crostini's en grissini's
• Diverse
dippers • Internationale kaasplateau
• Salade Caprese
• Luxe rauwkostsalade met kruidendressing
• Kloosterbrood met roomkaas, tomatenjam
• Verse fruitsalade
• Diverse broodsoorten met gezouten roomboter en olijfolie
* OOSTERSBUFFET € 27,50 pp
Warm:
• Daging smoor (zacht gekruid rundvlees met ketjap)
• Babi pangang ( langer varkensvlees in zoetzure saus)
• Rempah balletjes in ketjapsaus
• Ajam pedis (kip in lekker hete saus)
• Sambal Goreng tahu-tempe (vega)
• Bami Goreng ( vega)
• Nasi Goreng (vega)
• Nasi Putih (witte rijst)
Bijgerechten:
• Atjar tjampoer
• Kroepoek
• Serundeng
* ITALIAANS BUFFET € 27,50 pp
Koud:
• Caesar salade: Romeinse sla met bacon, ansjovis, ei, rode ui en croutons
• Caprese salade: pomodori tomaat, mozzarella en basilicum
• Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise, pecorino en pijnboompitten
• Vitello Tonato (kalfsvlees met tonijnmayonaise)
• Parmaham met meloen
• Verse pasta met gerookte zalm en kruidenkaas
• Italiaanse broodsoorten met tapenade
• Olijven
Warm:
• Soep van aangekondigde pomodori met basilicum
• Saltimbocca, kalfslapjes met prosciutto
• Klassieke lasagne met gehakt en bechamelsaus
* MEXICAANS BUFFET € 27,50 pp
Koud:
• Kidneybonen salade met gerookte kip
• Mexicaanse aardappelsalade (pittige aardappelsalade met gebakken uitjes en spekjes)
• Gerookte zalm met guacamole
• Frisse salade met kalkoen, selderij en vruchten
• Schaal met diverse groenten en Spaanse pepers
• Sauzen: guacamole, crème fraiche en tomatensalsa
• Tortillachips en taco's.
Warm:
• Mexicaanse kipschotel met rijst
• Chili con carne
• Gebakken vis met paprikasaus
• Wraps gevuld met gehakt, rode ui, paprika, mais, courgette en aubergine
* FRANS BUFFET € 27,50 pp
Koud:
• Salade met olijven, haricots verts en kruidendressing
• 4 koude vissoorten geserveerd in een Sint Jakobsschelp met cocktailsaus
• 4 soorten Franse kaas
• Wildpaté met vijgencompote
• Stokbrood met kruidenboter en olijventapenade
Warm:
• Franse uiensoep met kaasstengels
• Warme gegrilde beenham met mosterdsaus
• Boeuf Bourguignon met bijpassend garnituur
• Tuffade: gerecht met cantal kaas, spekjes en knoflook
• Quiche Lorraine met gedroogde tomaat, Betine Blanc, spinazie en olijven (lauw)
* HOLLANDS BUFFET € 27,50 pp
Koud:
• Hollandse garnalen met appel
• Hollandse haring met uitjes
• Salade Coppa di Livar, gedroogd varkensvlees, kastanje champignons en wijnazijn
• Salade met geitenkaas, gedroogde tomaatjes, pijnboompitten en honingdressing
Warm:
• Erwtensoep met rookworst of aspergesoep met beenham (seizoensproducten)
• Rundersucade in eigen jus
• Zalmfilet met Hollandaise saus
• Aardappeltruffelsalade met uitgebakken spekjes en lente-ui
• Hollandse mix van verse groenten
* VEGETARISCH BUFFET € 27,50 pp
Koud:
• Gemengde salade met zontomaat, rode ui, croutons, enz.
• Gevulde eitjes
• Salade van Roseval met verse kruiden en crème fraiche
• Couscous aardappeltjes met rode bietensap
• Tomaten gevuld met Diverse geitenkaas en honing
• Wraps gevuld met roomkaas
• Komkommersalade met rode ui en een Franse dressing
•
Avocadosalade • Glaasjes gevuld met gazpacho
• tapenade's
• Gemarineerde olijven
• Kruidenboter
• Olijvenbrood en breekbrood
• Stokbrood
Warm:
• Tagliatelle met zontomaat, prei en olijfjes
• Lasagne van gegrilde aubergine en courgette
• Wokkelpasta met bospaddenstoelen en truffel
• Portobello (gemarineerde champignons) met betine blanc en marmelade
• Aardappelpartjes met knoflook en rozemarijn
* DESSERTBUFFET € 12,95 pp
• Crème brulee met rietsuiker in glaasjes geserveerd
• Tiramisu in glaasjes geserveerd
• Chocolademousse met aardbeiensaus in glaasjes geserveerd
• Omelet Sibérienne (vanille ijs) met warme kersen
• Diverse soorten bavarois
• Vers fruitsalade
• Soesjes met slagroom
Dessert los te bestellen in glaasjes:
• Crème brulee, afgebrand met karamel en rietsuiker
€ 2,20 pp
• Bessenmousse, mascarpone en chocolade
€ 2,20 pp
• Witte chocolademousse, aardbeiengelei en munt
€ 2,20 pp
• Bruine chocolademousse en een vanillesaus
€ 2,20 pp
• Verse aardbeien en hangop met limoen
€ 3,75 pp
• Tiramisu
€ 3,75 pp
• Omelet Sibérienne (vanille ijs) met warme kersen
€ 4,50 pp
* HAPJES BUFFET 1 € 20,50 pp
Koud:
• Pastasalade met tonijn en paprika
• Witte koolsalade met rozijntjes
• Parmaham met zachte galia meloen
• Gerookte eendenborst met een rode uiencompote
• Gamba
prik • Glaasjes gevuld met nootsla en krabsalade
• Gemarineerde olijven met knoflook en citroen
• Diverse soorten kaas
• Diverse soorten worst
• Tapenade van zongedroogde tomaat met basilicum
• Italiaanse breekbroodjes en nog diverse broodsoorten
• Roomboter en kruidenboter
* HAPJES BUFFET 2 € 24,50 pp
Koud:
• Glaasje gevuld met gamba's, surimi, komkommer en glasnoedel
• Diverse miniwraps van vlees
• Diverse miniwraps van vis
• Internationale worstsoorten
• Internationaal kaasplateau
• Glaasje van vers fruit
• Kloosterbrood met roomkaas, tomaat en rucolasla
• Tapenade van zongedroogde tomaat met basilicum
• Italiaanse breekbroodjes en geen diverse broodsoorten
• Roomboter en kruidenboter
Warm:
• Japanse saté
• Verse gekruide gehaktballetjes met een Roma basilicumsaus
• Risottorijst
• Quiche Lorraine met gedroogde tomaat, Betine Blanc, spinazie en olijven (lauw)
* TAPASBUFFET € 25,50 pp
Koud:
• Gamba prik in een pittige dip
• Carpaccio van runderhaas en oude kaas
• Chorizoworstjes
• Seranoham met meloen
• Pastasalade (vegetarisch)
• Iberico kaas
• Dadels met spek
• Peppadew, gevulde
pepers • Olijven
• Bruschetta's met knoflook, ui en tomaat
• Aioli, kruidenboter en tapenades
• Stokbrood
Warm:
• Gamba's in knoflook olie met pepertje
• Pinchos van gemarineerd kippenvlees
• Pittige gehaktballetjes in tomatensaus
* STAMPPOTTEN BUFFET
Wij bieden u de mogelijkheid om zelf uw stamppotten samen te stellen.
U kunt een keuze maken uit de volgende gerechten;
Stamppotten:
• Boerenkool
• Rode bietjes
• Rauwe andijvie
• Hutspot
• Zuurkool
• Snijbonen
Vleesbijlage:
•
Hachee • Slagers rookworst grof en fijn
• Speklappen
• Klapstuk
• Saucijsjes
Extra garnituren:
• Gefrituurde uitjes
• Azijn
• Mosterd
•
Piccalilly • Sjalotten jus
• Huisgemaakte stoofpeertjes
Bij te bestellen:
• Erwtensoep met roggebrood en katenspek € 2,75 pp
PRIJZEN OVERZICHT:
€ 18,50 pp 2 stamppotten, 2 vleesbijlage en alle extra garnituren.
€ 21,50 pp 3 stamppotten, 3 vleesbijlage en alle extra garnituren.
€ 23,50 pp 4 stamppotten, 4 vleesbijlage en alle extra garnituren.
1. Al onze buffetten worden geleverd met borden, bestek en servetten.
2. Alle materialen lossen schoon te worden.
3. U heeft ook de mogelijkheid om het terug te geven tegen een kostprijs van € 1,80 per persoon.
4. Onze buffetten worden geleverd vanaf 20 personen.
5. Kok op locatie is ook mogelijk, vraag naar onze prijzen.